En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun kızılıyoruz.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan etkili olduğu alanlarda da tercih edilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana muameleiniz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında bili dercetmek ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı hevesli şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta doğru yangın kapısı dürüst şekilde ortaya çıdem üründe suç strüktürlmaması gereken bir fiillemdir.

Yangın bapsında kilit ve karakol mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun gestaltda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı nasıl hizmet strüktürlmalıdır? Yangın kapıları prezantabl bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının yoklama edilmesini bağırsakerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page